T: 06 20948400

M: contact@cosenz.nl

L: Yvonne van de Sande

I: Yvonne@Cosenz

F: CosenzCoaching

Zin in een inspirerende activiteit met familie, vrienden, of team?

Dan is een workshop-aan-huis of op de locatie van je vereniging of bedrijf een prima idee! 

Kies je voor een leerzame, creatieve of ontspannende workshop? 

Zie de voorbeelden, of kom zelf met een voorstel!

 

Een workshop is mogelijk vanaf 4 personen, voor particulieren € 25 per persoon. Voor organisaties wordt een offerte op maat gemaakt. Bij een workshop op locatie kunnen reiskosten worden berekend, afhankelijk van de afstand.

Contact

 

Ontspannen met biofeedback-tools

Beter omgaan

met conflicten

Goede voornemens: maak ze waar!

Zorg voor jezelf

 met compassie

Kennismaken met mindfulness

Grip op je stress - meer balans in je leven

Timemanagement:

Haal meer uit je tijd

WORKSHOPS

WORKSHOPS

Cosenz Workshops en cursussen

CURSUSSEN

Heb je moeite met in slaap vallen en/of doorslapen, en wil je dit veranderen? In deze cursus krijg je informatie, tips en oefeningen aangereikt om beter te kunnen slapen. In vier lessen, verdeeld over 12 weken. Mogelijk in een groep én individueel.

Contact

 

Beter slapen

Je wilt met meer aandacht en rust leven? Volg een training mindfulness. Dat kan in een groep maar ook individueel. In acht lessen, verdeeld over 16-20 weken volg je een bewezen effectief programma. Ook oefen je thuis regelmatig om je alles goed 'eigen' te maken.

Contact

 

Mindfulness

Reacties cliënten - workshops:

"Ik vond het een erg leuke maar vooral nuttige avond. Wat vaker even 'stilstaan' en terug naar jezelf. Goede tips die eenvoudig zijn toe te passen, ook gewoon in je eigen werkomgeving. Dank je wel."

"Ik vond het top! Gezellig en interessant, perfecte combinatie. Hardstikke gezellige en lieve vriendinnen/zussen en veel goede nuttige tips meegekregen."

ACT - lichter leven

Je wilt wat lichter leven, er achter komen wat echt belangrijk voor je is? Volg een ACT-training (Acceptance & Commitment Therapy), acht bijeenkomsten verdeeld over 16-20 weken, praktisch en met een speels accent. Gun jezelf meer ruimte in je hoofd en je leven.

Contact