OVER MIJ EN COSENZ

Ik ben Yvonne van de Sande, psycholoog NIP, mindfulnesstrainer en ACT-therapeut. 

In mijn praktijk Cosenz kun je terecht voor coaching en therapie, individuele en groepstrainingen, cursussen en workshops. Ook werk ik als zelfstandig psycholoog voor opdrachtgevers in oa. revalidatie, coaching bij stress-burnout, ASS, AD(H)D, en heb ik gewerkt in de (specialistische) GGZ.

Mijn praktijk is gevestigd in Bladel, het werkgebied is regio De Kempen, Tilburg en Eindhoven. 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), en ACBS (Association for Contextual Behavioral Science, VS en BeNe).

In het kader van de WKKGZ ben ik aagesloten bij de landelijke klachten- en geschillenregeling van P3NL (Federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen). 

Kijk voor meer informatie over mij en mijn praktijk op Facebook en LinkedIn

 

Opleiding en ervaring

Na de Sociale academie heb ik Psychologie gestudeerd aan de Open Universiteit NL, specialisatie gezondheidspsychologie. Mindfulness boeide me vanaf het begin, en ik heb mij met de stage en scriptie gericht op mindfulness bij mensen met depressie, een wetenschappelijke basis dus!

 

In mijn loopbaan heb ik een brede werkervaring opgedaan en veel expertise opgebouwd. Onder andere in de ondersteuning van mensen met een beperking en hun mantelzorgers, coördinatie van vrijwilligers, en coaching van collega's. Mijn focus lag daarbij steeds op de eigen kracht en regie van mensen, en (het ondersteunen van) de kwaliteit van leven bij problemen of beperkingen.

 

Cosenz: mijn eigen praktijk

Na zo'n 25 jaar vond ik het tijd voor mijn eigen praktijk. Nu kan ik alles wat ik in mijn leven heb

opgedaan met passie en creativiteit inzetten voor cliënten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en holistische benadering, en het gebruik van een diversiteit in technieken en tools. 

 

Ik heb me als (complementair) psycholoog gespecialiseerd in stress en burnout, slaapproblemen, verlies en rouw; omgaan met chronische klachten/pijn, hoogsensitiviteit, en autisme spectrum. 

Met opleidingen in oa. ACT (Acceptance & Commitment Therapie), mindfulness, emdr, imaginatie & rescripting, biofeedback ed. kan ik je veel inzichten en tools bieden in coaching en therapie. 

 

Wat kun je verwachten

In ons contact sta jij centraal, met je doelen, verwachtingen en dromen. Samen gaan we op zoek naar waar jij je (weer) goed bij voelt, met je aandacht in het hier en nu, en met een open blik naar verleden en toekomst. Je werkt met een holistische en positieve insteek aan het versterken van je balans, veerkracht en grip, en waar nodig aan het anders omgaan met je klachten of problemen. 

 

In onze samenwerking kun je rekenen op flexibiliteit, maatwerk en praktische tools. Het contact vindt plaats in onderling overleg overdag of 's avonds, in beginsel in mijn praktijk. Als de reis er naar toe of de toegankelijkheid ervan (eerste etage, trap) lastig voor je is, kunnen we eventueel bij jou thuis of elders afspreken; hier kunnen kosten aan verbonden zijn, zie het tabblad Tarieven.

 

Nieuwsgierig geworden of heb je een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik overleg graag met je wat mogelijk en passend is in jouw situatie. 

Contact

T: 06 20948400

M: contact@cosenz.nl

L: Yvonne van de Sande

I: Yvonne@Cosenz

F: CosenzCoaching

Ik ben aangesloten bij:

Nederlands Instituut van Psychologen
Association for Contextual Behavioral Sciences

Je kunt me ook vinden

via:

 NIP   ACBS

T: 06 20948400

M: contact@cosenz.nl

L: Yvonne van de Sande

I: Yvonne@Cosenz

F: CosenzCoaching